zuurstoftankhouder voor rollende rollator Walmart-apotheek

Productieomgeving

Samenwerkingspartner

Rolstoel, wandelstok en rollator accessoires - Rollator Online- zuurstoftankhouder voor rollende rollator Walmart-apotheek ,Maar ook voor op de rollators uit ons assortiment zijn speciale accessoires te vinden. Denk hierbij aan reistassen, opberghoezen en regenhoezen die precies om uw rollator passen. Maar ook speciale rugband, dienblad of stokhouder voor uw rollator behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen, kunt u uw rollator helemaal samenstellen.bolom | Zuurstoffleshouders voor rollators | UniverseelDoordat de zuurstoffleshouder voor rollators de zuurstoffles vastklemt met twee klikktenband strips blijft deze stevig op zijn plek staan en is deze gemakkelijk te bevestigen en los te maken. Dankzij de zuurstoffles houder voor de rollator kunt u gemakkelijk blijven lopen zonder dat uw zuurstoffles los op de rollator ligt of u deze hoeft te dragen.Caremart rollator kopen? Zorg Totaal Winkel helpt u verder!

De Caremart / Excelcare rollator collectie bestaat uit diverse rollators voor binnen en buiten. Leverbaar in diverse vlotte kleuren en uitvoeringen. De Caremart rollators worden ook wel geleverd onder de naam 2Goability, Medipoint, Vegro, Travixx etc. Voor meer informate over de rollators…

Persoonlijk - Rollatortjeom

3wiel rollator blauw VP174SSN. (0) € 64,95. Prijs per stuk. 3wiel rollator rood VP174RSN. (0) € 64,95. Prijs per stuk. Aankleedhulp voor kousen en panty's (VM946)

bolom | Rollator en rolstoeltas luchtdoorlatend voor ...

Deze rollatortas en rolstoeltas is universeel en geschikt voor alle Rolstoelen en rollators tot een totaalbreedte van 65cm De bevestiginspunten betreffen textiel bandjes met klikgespen. Deze kunt u op maat stellen en over de duwstangen heen schuiven.

Zuurstoffleshouder tbv rolstoel kopen? | Vegro thuiszorgwinkel

Zuurstoffleshouder tbv rolstoel. Nr. A04284. Ideaal wanneer u uw zuurstoffles mee wilt nemen onderweg. Deze houder is geschikt voor op uw rolstoel of rollator.</p. Dit artikel wordt voor u besteld.

Zuurstoffleshouders en zuurstofapparaathouders voor ...

Zuurstoffleshouder Cilindrisch 107mm. €64,00. De montageset is essentieel om de zuurstoffleshouder op uw scootmobiel te monteren. Montageset voor zuurstoffleshouder op Scootmobielen. €37,00. De zuurstoffleshouder Helios is speciaal ontwikkeld voor mensen …

bolom | Rollatorhouder universeel basis modellen

Eenvoudig te monteren. Deze rollator houder is te monteren op de meeste scootmobiel modellen. U kunt uw Rollator hierdoor gemakkelijk meenemen op uw scootmobiel. Bevestig de rollatorhouder aan uw scootmobiel, plaats de ingeklapte rollator op de rollatorhouder en zet deze vast met de klittenband lus. Geschikt voor de volgende Rollator modellen:

ANWB Rollator kopen? | Lichtgewicht & wendbaar | ANWB ...

ANWB rollator, lichtgewicht en wendbaar. Met in hoogte verstelbare zitting en handige draagtas onder zitting. Meer informatie over dit product. Let op! De prijs is gewijzigd door het kiezen van een andere kleur. Leden 199,00 179,00. Niet-leden 239,00. 10% korting. Aantal.

Vind rollator onderdelen in Zorg | Verpleegmiddelen en ...

ANWB Rollator ACTIVE - 229,00 Euro. Duurzame, stevige design rollator active aanbieding!!! Voor verzending rekenen wij slecht 4,95 euro!!! Wij leveren ook diverse acc. Nieuw Ophalen of Verzenden. € 229,00 Gisteren Topadvertentie.