rolstoel zuurstoftankdrager op wielen

Productieomgeving

Samenwerkingspartner

Rolstoel banden en wielen - Voor ALLE rolstoelen - Zorg ...- rolstoel zuurstoftankdrager op wielen ,Op zoek naar rolstoel banden of rolstoel wielen? Van buitenbanden tot anti-lek banden en massieve banden, bij ons kunt u het vinden. Voor alle merken en modellen kunnen we de geschikte banden leveren. Kunt u het juiste product niet direct vinden op onze website? Neem dan contact met ons op en we helpen u snel aan het juiste onderdeel.Elektrische rolstoel Bi-Go - Scouters Beste oplossingen ...De Genny ken je vast: de rolstoel op 2 wielen, gemaakt op het Segway-principe. Een mooie rolstoel met veel tevreden gebruikers, maar wel prijzig: € 16.000,-. Dat kan anders, vond Mobiel, een bedrijf gespecialiseerd in auto-aanpassingen. Ze versimpelden de rolstoel, plaatsten de zitting lager voor een makkelijker transfer, en wisten zo de ...Bi-Go "een stoere rolstoel balancerend op 2 wielen

Een stoere rolstoel balancerend op 2 wielen. De Bi-Go komt in beweging door het bewegen van je bovenlichaam in de richting waar je naar toe wilt. Naar voor of naar achteren. Links en rechts gaat men door te sturen met het demontabele stuur. De Bi-Go geeft je het gevoel van ultieme vrijheid met een stoere look. Het zitten en rijden met de Bi-Go is eenvoudig door het zelf balancerende systeem ...

140 ideeën over Rolstoel | rolstoel, rolstoelen, rolstoel ...

8-dec-2019 - Bekijk het bord "rolstoel" van Frits van Dam op Pinterest. Bekijk meer ideeën over rolstoel, rolstoelen, rolstoel toebehoren.

38 ideeën over Emotion wheels.♿ in 2021 | rolstoel ...

De e-fix wielen zijn op vrijwel elke rolstoel te gebruiken. Je bestuurt je rolstoel met een joystick. Rolstoelen Vrijheid. FT2. Freedom Trax FT2 is a motorized track system designed to traverse sand, snow, gravel and mud. Its unique design allows for a lightweight, versatile and rugged machine.

Elektrische ondersteuning rolstoel - Scouters

De Alber viamobil is een hulpaandrijving van totaal 19 kilo, bestaand uit een extra achterwiel met daarop een batterij van 6 kilo en een duwstang die je gemakkelijk achter aan je rolstoel koppelt.

Softwheel Mechanisch aandrijfsysteem | Mobility Products

Door het unieke en moderne design van de Softwheels zijn de wielen een mooie toevoeging voor iedere rolstoel. De Softwheels zijn leverbaar in de maten 24" en 25" en zijn standaard voorzien van een aluminium velg en grijphoepel. De wielen zijn eenvoudig te monteren op de meeste rolstoelen en door middel van een quick release as eenvoudig afneembaar.

Keuzehulp elektrische ondersteuning en rolstoelaandrijving ...

Aug 21, 2020·De E-move is zelfs op één hoepel te bedienen. Er is veel verschil in gewicht van de wielen en daarmee het gemak waarmee je de wielen van je rolstoel haalt en vervoert. De meeste wielen zijn geschikt voor mensen tot 120 of 130 kilo, de E-Drive heeft wielen voor mensen tot 150 kilo en de E-Motion en E-Fix voor mensen tot 160 kilo. Hieronder een ...

Rolstoel onderdelen - Voor elk merk - Zorg Totaal Winkel

Op zoek naar wielen, banden, handvatten, trommelremmen of andere rolstoel onderdelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor 95 van de 100 rolstoelen kunnen wij alle onderdelen leveren. We hoeven u dus niet uit te leggen dat dit ook voor úw rolstoel mogelijk is. Tevens bieden we de mogelijkheid de reparatie voor u uit te voeren.

E-Drive plus Rolstoel aandrijfsysteem | Mobility Products

Compact. Door het compacte design wordt de rolstoel nauwelijks breder dan met standaard wielen. Het complete E-Drive systeem is eenvoudig af te nemen voor transport. Rolstoelbreedte. +4cm (afhankelijk van merk en type rolstoel) Accu. Ni-MH 24 V 6,7 Ah. Accu (optioneel) Li-ion 25 V 11,8 Ah.