zuurstofcilinder voor patiënten thuis medische kliniek locaties bij mij in de buurt

Productieomgeving

Samenwerkingspartner

Zuurstoftherapie bij zuurstoftekort | Medidis- zuurstofcilinder voor patiënten thuis medische kliniek locaties bij mij in de buurt ,Zuurstof wordt als therapie veel ingezet bij ziektebeelden als COPD, bronchiëctasieën, CF (taaislijmziekte), longcarcinoom, hartfalen, interstitiële longziekten en clusterhoofdpijn. Zuurstoftekort kan voor kortademigheid en benauwdheid zorgen. Zuurstoftherapie compenseert het tekort aan zuurstof.Zuurstofcilinder klaarmaken - MedidisDe geribbelde moer van de zuurstofcilinder draait niet soepel vast. Plaats de zuurstofklok precies horizontaal voor de opening en probeer de moer opnieuw vast te draaien. Bij het open draaien van de cilinderkraan is gesis te horen. Controleer of de zuurstofklok vast genoeg zit. Benodigdheden – cilinder met zuurstof – cilinderhouder of -wagenKortdurende zuurstoftherapie - RIZIV

Voorschrijven van kortdurende zuurstoftherapie. Een kortdurende behandeling met zuurstof kan in 3 situaties worden voorgeschreven: acute hypoxemie, hypoxemie bij palliatieve patiënten en clusterhoofdpijn. Indien u voor een langere termijn zuurstof thuis nodig heeft, kan u via een overeenkomst in aanmerking komen voor de terugbetaling.

Medische Klinieken overzicht

Totaaloverzicht Medische Klinieken zoeken op naam. Deelnemende medische klinieken vindt u aan de linkerzijde. Klik op de specialisatie van uw keuze en vindt zo de klinieken met exacte adresgegevens, meer informatie en een directe link naar de website.

Zuurstof thuis - Isala

Zuurstof thuis. Informatie over de adviserende en begeleidende mogelijkheden van de longverpleegkundige bij het omgaan met zuurstof thuis. Zuurstof is van levensbelang. Bewegen, praten, denken: bij alles wat we doen gebruiken we energie, zelfs als we slapen. Ons lichaam maakt energie door voedsel te verbranden en daarvoor is zuurstof nodig.

MijnAntes - Antes

MijnAntes. Alcohol en ik Alcohol en ik helpt om te minderen of stoppen met drinken. Je leert het gebruik van drank onder controle te krijgen. Onder anderen door doelen te stellen. Lees verder. Ben boos, ben blij Ben boos, ben blij helpt je om emoties bij jezelf en bij anderen te herkennen.

Verblijf in de kliniek - Antes

Informatie over de afdeling. Antes heeft meerdere locaties met klinische voorzieningen, zowel aan de noord- als aan de zuidkant van Rotterdam. Er zijn per locatie verschillende afdelingen bij Antes waar je klinisch kunt worden opgenomen. Welke locatie en afdeling voor jou …

Vloeibare medicinale zuurstof voor patiënten thuis | Linde ...

Wij leveren deze vaten bij de patiënt thuis en vervangen deze regelmatig met een opnieuw gevuld vat die 41 of 46 liter vloeibare zuurstof bevat (dit is het equivalent van 80 tot 120 één-liter zuurstofcilinders). Naast deze vaten ontvangt u een kleine, draagbare, lichtgewicht draagset die gevuld kan worden vanuit het vat en op de schouders of ...

Home - GGD

In de publieke gezondheidszorg draait het om de vraag: hoe we de hele Nederlandse bevolking kunnen beschermen tegen risico’s waarop mensen zelf onvoldoende of geen invloed hebben. Alleen al bij de GGD’en zijn er 12.000 professionals – artsen, verpleegkundigen, onderzoekers en beleidsmakers – die zich hier dagelijks voor inzetten.