m4 zuurstoftankvulsysteem met druktankkit

Productieomgeving

Samenwerkingspartner

Instructiekaart zuurstofconcentrator www.westfalenmedical- m4 zuurstoftankvulsysteem met druktankkit ,contact opnemen met Westfalen. 1. Lees altijd de instructies. 2. Niet roken. Geen open vuur. 3. Ventileer de ruimte goed. O 2 O 2 + aan aan uit uit 16.Technisch onderhoud mag alleen worden verricht door de servicemedewerker. Tel. 0570 - 858 450 Westfalen Medical BV Rigastraat 14 7418 EW Deventer Nederland Tel. +31 (0) 570 – 858 450 Fax +31 (0 ...DRUKVERLIES - DEC Internationalpartijen contact met DEC INTERNATIONAL opnemen om vast te stellen of er materiaal- en/of informatiewijzigingen zijn aangebracht sinds de datum van deze brochure. WAARSCHUWING: De consultant is verantwoordelijk voor de uiteindelijke installatie en montage van het product. De genoemde waarden met betrekking totZuurstoftherapie - UZ Gent

met een ernstig zuurstoftekort (d.w.z. met een PaO 2 ≤ 55 mmHg; ofwel een PaO 2 < 60 mmHg met verstoring van de drukken in het rechterharthelft, rechterhartfalen of een sterk gestegen aantal rode bloedcellen) de overleving en levenskwaliteit verbeteren. aaDagelijkse en aanhoudende (minstens zestien uur per etmaal) behandeling met zuurstof

Zuurstof thuis: wat moet ik weten? - VIVISOL

Bij een systeem met vloeibare zuurstof krijgt u thuis een moedervat. Er zit een kleine draagbare tank bij (met of zonder bespaarsysteem) die u kunt bijvullen. eigenschappen: • Vloeibare zuurstof is zeer geconcentreerd. Hierdoor kunt u, afhankelijk van de liters per minuut en of u een bespaarsysteem heeft, 2 tot 8 uur met een kleine tank op pad.

Westfalen - Instructievideo's zuurstofcilinders

Instructievideo's zuurstofcilinders. De instructievideo's kunt u bekijken door te klikken op onderstaande link. Instructievideo 10 liter noodcilinder met geïntegreerd reduceertoestel. Instructievideo 10 liter noodcilinder met los reduceertoestel. Instructievideo 2 liter mobiliteitscilinder met …

Draagbare zuurstofconcentrator kopen?|Uw beste keus - Juni ...

Sequal Eclipse 5. Het Eclipse 5 met autoSAT-technologie is een draagbare zuurstofconcentrator die dient om zuurstof uit de atmosfeer te trekken, tot meer dan 90% te concentreren en aan de patiënt toe te dienen. Het apparaat werkt in de modi Continue stroom of Pulsdosis.In de modus Continue stroom wordt de zuurstof te.. €2.779,50 €3.024,75.

Persluchttank: nut, inhoud, materiaal

Indien u werkt met een druk van 10 bar, volstaat een drukvat van 11 bar. Werkt u met 13 bar, moet u een drukvat van 16 bar kiezen voor uw perslucht. Volg ook nauwkeurig de veiligheidsvoorschriften van de fabrikant over de minimum en maximum temperatuur, de plaats van het drukvat enzovoort.

Zuurstofapparatuur voor thuis - Vilans Hulpmiddelenwijzer

Er bestaan zuurstofapparaten die u kunt meenemen naar buiten. U gebruikt ze binnenshuis in ruimtes met goede ventilatie, omdat ze zuurstof uit de omgevingslucht moeten halen. Gebruik nooit meer zuurstof dan de voorgeschreven hoeveelheid. Medicinale zuurstof (concentratie 99%) is een medicijn en wordt verstrekt door de apotheker.

Werken met zuurstof. - Linde Gas

zuurstof! Want een met een zuurstof doordrenkte poreuze stof (zoals bijvoorbeeld kleding) kan letterlijk explosief tot ontbranding komen. 3 Het relatief koude gas zal naar lager gelegen ruimten stromen. 3 Zuurstof uit de lucht condenseert tegen koude vlakken. Bij andere vloeibare gassen met een lager kookpunt dan zuurstof (bijv.

Drukvergrendeling | Essentra Components NL

Bekijk een reeks Drukvergrendeling bij Essentra Components met 6 beschikbare producten. Een probleemloze service leveren!