linde zuurstoftank maattabel

Productieomgeving

Samenwerkingspartner

Zuurstof kopen - vloeibaar en gasfles | Linde Gas Nederland- linde zuurstoftank maattabel ,Zuurstof kopen. Een zuurstoffles kopen ofwel zuurstoffles huren is heel eenvoudig. Zuurstofgas is verkrijgbaar bij al onze verkooppunten, of laat uw zuurstof fles bezorgen. Zuurstofflessen zijn er in verschillende groottes, en zelfs als medicinale zuurstof.Ondersteuning bij zuurstoftherapie | Linde HomecareBij een juist gebruik van zuurstoftherapie is er geen verhoogd gevaar op brand of een ongeluk in de thuissituatie. Het is wel erg belangrijk dat u de veiligheidsvoorschriften van Linde en de voorschrijver aandachtig leest en opvolgt voordat u met de behandeling begint. Praktische adviezen voor alledag1. Er zijn enkele eenvoudige grondbeginselen ...Zuurstoftoedieningssystemen | Linde Healthcare

Systemen met vloeibare zuurstof. HELIOS. Medicinaal vloeibaar zuurstofsysteem. (PDF 3.0 MB) Ambulox. Medicinaal vloeibaar zuurstofsysteem. (PDF 2.0 MB) Liberator. Medicinaal vloeibaar zuurstofsysteem (PDF 2.0 MB) Contact. Tel. +31 40 282 58 25.

Vloeibaar zuurstofsysteem - Meer mobileit patiënt | Linde ...

Vloeibaar zuurstofsysteem. Vloeibare zuurstofsystemen bieden de patient meer mobiliteit én bewegingsvrijheid. Linde Healthcare biedt zowel Ambulox als HELIOS aan als vloeibaar zuurstofsyteem. Vloeibare medicinale zuurstof (zuurstof op een temperatuur van ongeveer -183° Celsius) staat een eenvoudigere opslag toe van hogere hoeveelheden gas dan ...

Uw partner bij zuurstoftherapie thuis | Linde Homecare

Linde Homecare als uw partner voor zuurstoftherapie thuis. Iedere dag ondersteunen wij bij het welzijn van onze patiënten. Kwaliteit en veiligheid staan hierbij voorop. Linde Homecare is specialist op het gebied van respiratoire therapieën en een betrouwbare partner voor zuurstoftherapie in zowel de institutionele zorg als in de thuissituatie.

Zuurstoftherapie | Linde Healthcare

Zuurstofconcentratoren: deze producten kunnen online besteld worden. Onze medewerkers van de klantenservice zijn natuurlijk ook uw dagelijkse aanspreekpunt voor vragen omtrent medische gassen/zuurstoftoedieningssystemen en bestellingen. U kunt hen bereiken via telefoonnummer 040- 282 58 58. Contact. Tel. +31 40 282 58 25.

Zuurstoftherapie thuis - tellerstanden doorgeven | Linde ...

Linde Homecare biedt u de mogelijkheid om de tellerstand van de zuurstofconcentrator online te registreren. U kunt de tellerstand ook invullen op een invulstrookje en deze compleet ingevuld retour sturen naar Linde Homecare. U vindt de invulstrookjes en instructies voor het uitlezen van de tellerstanden in het Downloadcentrum.

Welkom bij Linde Healthcare NL | Linde Healthcare

Welkom bij Linde Healthcare NL | Linde Healthcare

Zuurstoftherapie | Linde Healthcare

Natuurlijk is zuurstoftherapie slechts een onderdeel van de behandeling van patiënten met tekenen of symptomen van hypoxie. Het is belangrijk de onderliggende reden van de ontoereikende oxygenatie te bepalen en te behandelen. De zuurstoftherapie moet worden voortgezet totdat de juiste oxygenatie kan worden bereikt met omgevingslucht.

Zuurstoftherapie voor patiënten thuis | Linde Homecare

Zuurstoftherapie verhoogt de hoeveelheid zuurstof in het bloed, zodat het lichaam alle zuurstof krijgt die het nodig heeft. Zuurstoftherapie kan helpen bij symptomen van de patiënt door: het verminderen van het gevoel van ademnood. het verhogen van de hoeveelheid beweging of activiteiten die zij kunnen uitvoeren. het beter kunnen slapen.