zuurstofcilindermasker en pijppomp

Productieomgeving

Samenwerkingspartner

Zuurstof­ concentrator en cilinder - Medidis- zuurstofcilindermasker en pijppomp ,Handleiding Zuurst. Conc/cil 2.indd 1 25-01-11 09:41 Zuurstof­ concentrator en cilinder Handleiding Gebruiksvoorschriften voor de concentratorenSpatmasker volledig gelaat met 1 verwisselbaar schermSpatscherm volledig gelaat met 1 verwisselbaar scherm. Losse schermen kunt u hier bestellen. Kenmerken. Eenvoudig verwisselbaar scherm. Met flexibel koord om er zeker van te zijn dat het frame goed blijft zitten. Lichtgewicht voor een prettige pasvorm. Scherm is meermaals bruikbaar en goed te reinigen. Scherm is niet uitwisselbaar met frames ...Mondmasker verzwakt het immuunsysteem en maakt ons vatbaar ...

Als je een mondmasker draagt, adem je je eigen CO2 weer in. Je lichaam wordt dan hypoxisch*. Omdat mensen via het masker zuurstof naar binnen moeten zuigen, krijgt het lichaam minder zuurstof en raakt het in een stress. Dit is fysieke stress en die is op zich al heel schadelijk. Maar door het dragen van een mondmasker ontstaat er ook nog eens emotionele en geestelijk stress.

Hoe werkt een vacuumpomp penis exact? - Apotheek 24h

Hoe werkt een vacuumpomp penis exact? Een penispomp is een van de vele behandelingen tegen erectiestoornissen zonder daarvoor medicatie te hoeven gebruiken . Het gebruik penispomp is relatief simpel, maar het is belangrijk dat je de juiste voorzorgsmaatregelen neemt .

bolom | Zuurstofmasker met vernevelaar - volwassenen

Feb 05, 2020·Zuurstofmasker met vernevelaar - volwassenen. Zuurstofmasker met 2.1 meter slang. :

ADEMHALINGS- BESCHERMING

EN 14594 + C1 Slangentoestel met continue stromende perslucht (vervangt samen met de en 14593-1 en de EN 14593-2 de normen EN 139, EN 270, EN 271, EN 1835 en EN 12419) Gassen, giftige dampen, zuurstoftekort, stofdeeltjes en nevels zijn niet altijd direct te bespeuren, terwijl ze …

Zuurstof thuis: wat moet ik weten? - VIVISOL

tussen 95 % en 99 %. Door een longziekte kan dit dalen naar minder dan 90 %. Dat maakt benauwd en moe en na verloop van tijd ontstaat er zuurstofgebrek in organen als het hart en de hersenen. Ook kunt u ervan in de war raken. Als de zuurstofsaturatie steeds te laag is, is daarom extra zuurstof nodig om schade te voorkomen.

Pompbesturing - Accessoires

DAB Active Driver Plus M/T 2.2. Schakelt de pomp automatisch in- en uit op basis van waterbehoefte, regelt het toerental en beveiligt tegen drooglopen. Waardering: 0 Beoordelingen. Werkt met pompen op 3x230 Volt (driefase) Max. vermogen pomp: 2.200 Watt. Instelbare in- en uitschakeldruk. € 1.099,00.

INSTRUCTIEBLAD ZUURSTOFCILINDERS - VitalAire

2 Z.O.Z. AANSLUITEN EN GEBRUIK VAN DE CILINDER (2 of 10 ltr) Draai nooit een cilinder open zonder eerst de drukregelaar te hebben bevestigd. Nooit olie of vetachtige producten gebruiken in combinatie met zuurstof. 1. Verwijder het gele kunststof dopje (verzegeling) uit de afsluiter van de volle cilinder en gooi dit

Zuurstofflessen en zuurstofcilinders - VIVISOL Nederland

Zuurstofflessen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Kleine zuurstofflessen van 2 liter geven u de vrijheid om buitenshuis activiteiten te ondernemen. Op de webshop van VIVISOL vindt u draagtassen en andere accessoires die het draagcomfort van de zuurstoffles verhogen. In huis worden vaak 10 liter zuurstofcilinders gebruikt.