hoe de zuurstoftank EHBO-instructies pdf te gebruiken

Productieomgeving

Samenwerkingspartner

MODULAID - EHBO Vlaanderen- hoe de zuurstoftank EHBO-instructies pdf te gebruiken ,EHBO-instructies: 1. Haal de onderdelen uit de doos, trek het handvat zo ver mogelijk uit en draai het handvat voorzichtig tot het vastklikt 2. Zet het passend opzetstuk op de pomp. Trek de zuigpomp zo ver mogelijk uit zodat de pomp het gif kan uitzuigen 3. Pomp meerdere keren tot er vloeistof in het opzetstukje verschijnt.Gebruiksaanwijzing dosisaerosol - inhalatorgebruik*Voorbereiding: de eerste keer een nieuwe dosisaerosol gebruiken Nieuwe inhalator (puff er): schudden en 3 pufs wegspuiten in de lucht. Dit is nodig om al het drijfgas weg te spuiten, zodat er voldoende medicijn vrij komt. Ga verder met stap 1, zie vorige pagina. Over uw medicijn (in te vullen door uw zorgverlener)Hyperbaar Zuurstofcentrum - ZOL

perbare zuurstoftank. De kamer is voorzien van comfortabele zit– en/ of ligplaatsen. Men kan de kamer ... hoe u het zuurstofmasker dient op te zetten en dat het masker altijd goed moet aansluiten om te voorkomen dat zuurstof ont- ... teem te gebruiken. Geavanceerde …

Handleiding Instructeur Eerste Hulp - Het Oranje Kruis

De handleiding voor instructeurs is te gebruiken bij de 27e druk van het Oranje Kruis Boekje. Deze handleiding is bedoeld ter uitbreiding en verdieping van de kennis van waaruit instructeurs hun lessen kunnen voorbereiden en geven. De informatie uit deze handleiding is niet bedoeld als lesstof voor de …

Zuurstof thuis - Bernhoven

Elk bedrijf moet een EHBO-doos bezitten. Wat erin moet, hangt af van de risicoanalyse van jouw onderneming. We leggen uit welk materiaal sowieso in de verbanddoos moet en hoe je weet welke extra’s nodig zijn. Zo ben je wettelijk in orde en kan je mensen verder helpen mocht dit nodig zijn.

Handleiding Instructeur Eerste Hulp - Het Oranje Kruis

De 27e druk is gebaseerd op de Nederlandse Richtlijnen Eerste Hulp. De wetenschappelijke onderbouwing daarvan is grotendeels terug te vinden in dit bestand De reacties van instructeurs en andere deskundigen in de Eerste Hulp op het Oranje Kruis boekje en deze achtergrondinformatie, worden ook gebruikt om de Eerste Hulp te verbeteren.

10 EHBO-tips op een rij

Hieronder vindt u de belangrijkste tips bij veel voorkomende ongelukken op een rij. Deze tips zijn door iedereen te gebruiken, maar met een EHBO- diploma bent u beter voorbereid. Bekijk op www.112bhv.nl de mogelijkheden voor EHBO cursussen. DE BASISREGELS Als eerste hulpverlener is het belangrijk dat u kalm en rustig blijft.

Eerste Hulp Bij Ontlading van statische elektriciteit op ...

materiaal te “sproeien“ kun je de te veel aan positieve en of negatieven lading neutraliseren. ESD Veilige ontlading: Voor een veilige langzame Elektrostatische ontlading kun je het beste halfgeleidende of wel dissipatieve materialen gebruiken. Deze liggen tussen een waarde van 10/4 de Ohm en 10/9 de Ohm.

EHBO kaarten downloaden - IkEHBO.nl

Sep 19, 2019·EHBO kaarten downloaden. Download hier gratis diverse EHBO-kaarten (posters, platen). Deze kaarten zijn een uitstekend geheugensteuntje. Er is van iedere kaart een full color en inktbesparende Eco kaart te downloaden.