noodzuurstoftank voor bezoek aan tandartspraktijk springen op tanden

Productieomgeving

Samenwerkingspartner

Een bezoek aan een mondhygiënist - Dental Network- noodzuurstoftank voor bezoek aan tandartspraktijk springen op tanden ,Wij raden aan dat u drie eenvoudige stappen volgt om uw tanden en tandvlees gezond te houden: Poets uw tanden vlak voor het slapen gaan en op zijn minst op één ander moment gedurende de dag, met een fluoride tandpasta. Verminder het aantal momenten waarop u suikerhoudend voedsel en dranken nuttigt. Bezoek regelmatig uw tandarts.Bezoek aan de tandarts moet terug in ... - Tandartspraktijk.nlJan 18, 2021·Bezoek aan de tandarts moet terug in basispakket. Vergoeding voor tandheelkundige zorg moet weer terug in het basispakket van de zorgverzekering. Dat stellen Jasper Kuipers (directeur bij Dokters van de Wereld) en Jorrit Nuijens …Welkom bij Marodent - Tandartspraktijk Marodent

U kunt er van uitgaan dat wij alles in het werk stellen om uw bezoek aan onze praktijk veilig te laten verlopen. Aanwijzingen: Kom niet te vroeg, dus het liefst vlak voor de afspraak. Lees bij aankomst de mededeling op de buitendeur of in de wachtruimte, volg ook de aanwijzingen van ons personeel op. Kom mits mogelijk alleen naar uw afspraak.

Naar de tandarts - www.tandarts.be

Angst. Bang zijn bij de tandarts is niet ongewoon. Sommigen zijn zelfs zo bang voor de tandarts, dat ze niet meer durven te gaan (tandartsfobie). De kans is groot dat ze op termijn problemen krijgen aan tanden, kiezen en tandvlees. Gelukkig is er wel iets aan deze angst te doen. lees meer.

De Tandartsenpraktijk in Loppersum en Uithuizen

Jun 04, 2020·Wij zijn een open en betrokken praktijk voor mondzorg; welkom op de website van Tandartsenpraktijk Loppersum en Tandartsenpraktijk Uithuizen. Als team zetten wij ons in om uw gebit in goede gezondheid te houden.We vinden het belangrijk dat u zich bij elk bezoek op uw gemak voelt. We hechten veel waarde aan de relatie tussen u en ons; u bent per ...

Tips voor een gezond gebit | Tandartspraktijk Dick van den Bol

Vroeg geleerd is oud gedaan. Laat u kind al vanaf 2,5 jaar meekomen bij uw bezoek aan de tandarts om te wennen aan de omgeving en behandelaar. Doordat er op deze jonge leeftijd al een vertrouwensband opgebouwd kan worden is het kind op latere leeftijd toegankelijker voor een behandeling en zal een bezoek aan de tandarts geen angst met zich meebrengen.

Tandartspraktijk.nl | Onafhankelijke vaktitel voor de tandarts

Op de website tandartspraktijk.nl ligt de focus op de praktijk. Wij bieden artikelen, casuïstiek met veel beeld, geaccrediteerde TP Kennistoetsen, e-learning, nieuws en video's.

Home - Tandartspraktijk Tandbewust

Bleken. U kunt bij ons ook terecht om te bespreken of bleken voor u interessant is. Wij beschikken over Prevdent, waarmee u bij ons in 1,5 uur uw tanden kunt laten bleken. Er wordt gebruik gemaakt van 6% waterstofperoxide en koud licht. Kronen, bruggen, vullingen en kunsttanden bleken niet mee.

Tandartspraktijk de kolk in Oostzaan

We bieden graag onze uitgebreide diensten aan u en uw hele gezin voor het behouden van een sterk en gezond gebit. Onze tandartsen en mondhygiëniste houden de gezondheid van uw gebit in de gaten. Dat wil zeggen dat we controleren of er geen ontstekingen aanwezig zijn, uw gebit gaatjes- en pijnvrij is, en dat de mondhygiëne op peil is.